Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Direcció i Planificació del Turisme Logo del portal

Oberta la convocatòria per a participar en l'escola d'estiu sobre innovació i esperit empresarial “The Journey”

  • 2 de febrer de 2018
Image de la noticia

Un any més, la Universitat de València participa en The Journey, la major escola d'estiu d'Europa sobre innovació i esperit empresarial aplicat al canvi climàtic. El termini de sol·licituds de la convocatòria romandrà obert fins al 18 de febrer.

En 2017, més de 3000 estudiants de Màster i de Doctorats de tot el món i amb diferents perfils van presentar les seues sol·licituds i una mica més de 300 van viatjar per tota Europa (amb quasi totes les despeses pagades) coneixent gent nova, acompanyats per coaches, assistint a ponències rellevants, fent visites molt interessants… i aprenent i treballant per a pal·liar el canvi climàtic.

The Journey és una escola d'estiu de 3 o 5 setmanes on els estudiants de màster o doctorat treballen per a promoure idees empresarials sostenibles.

Aquest estiu hi haurà 4 Journeys de 3 setmanes, en els quals els alumnes visitaran 2 països europeus, i 7 Journeys de 5 setmanes (un d'ells especialitzat en l'acció aeroespacial), en els quals els alumnes visitaran 3 països d'Europa.

T'animes a participar? Pots trobar més informació en la pàgina web www.journey.climate-kic.org  

Para informació més detallada podeu contactar amb: Lola.Garzon@uv.es, professora del Departament de Direcció d'Empreses.