Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Carmen Barrón antiga alumna de MUDEJ ha rebut un premi CES-CV per la seua tesi

  • 13 d’octubre de 2021
Mª Carmen Barrón López

El Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) ha atorgat en la seua última edició dels Premis del CES-CV per a Tesis Doctorals 2021 un dels dos premis concedits a Mª Carmen Barrón López, alumna del Màster en Dret, Empresa i Justícia i doctoranda de la Universitat de València per la seua tesi doctoral “La prevenció, gestió i solució extrajudicial de conflictes en l'empresa familiar”.

La tesi defensada el passat dia 1 d'octubre de 2020 a la Sala Victor Fairén de la Facultat de Dret de la Universitat de València va obtindre la màxima qualificació d'excel·lent cum laude, sent la seua directora la Prof. Dra. Dra h.c. mult Silvia Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal de la UV.

En els Premis per a Tesis Doctorals 2021 convocats pel Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) podien participar aquelles tesis doctorals presentades per a la col·lació de grau de doctor, llegides i qualificades d'excel·lent cum laude l'any 2020 en qualsevol de les Universitats de la Comunitat Valenciana i amb ells es pretén contribuir a promoure i divulgar la investigació en les matèries de transcendència econòmica, social o laboral per a la Comunitat.

El lliurament del premi es desenvoluparà en un acte solemne previst per a el mes vinent de desembre en la seu del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana.