Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Docents i antics alumnes del Màster participen en Congrés Internacional en la Universitat Andina Simón Bolivar de Quito

  • 18 de gener de 2021
Congreso Internacional “Retos para la solución de conflictos en la sociedad post-covid”

Els dies 14 i 15 de gener de 2020 s'han desenvolupat el Congrés Internacional “Reptes per a la solució de conflictes en la societat post-covid”, organitzat per la Universitat Andina Simón Bolivar de Quito (l'Equador) i l'Institut Equatorià de Dret Processal, coordinat per la Dra. Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València i Presidenta de la Cort d'Arbitratge i Mediació de la Cambra de Comerç de València, amén de docent del Màster.

El Congrés ha permés que diversos membres del Grup d'investigació DER 2016-74945-R, i docents del Màster -els Prof. Silvia Barona Vilar, Carlos Esplugues Mota, Ana Montesinos García, Ana. I. Blanco, i alguns col·laboradors del grup, com la Prof. Elena De Luis, la Prof. M José Catalán i la Prof. Carla Esplugues, hagen integrat el planter de convidats internacionals en el mateix).

Al seu torn, hem tingut l'enorme plaer de compartir Congrés amb els antics alumnes María dels Àngels Lombeida Araujo, Daniel Peñaherrera Toapaxi i Jaime R. Espinoza.