Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

El Prof. Carlos Esplugues participa com a ponent internacional en les IX Jornades Nacionals de Dret del Consum en Iquique (Xile)

  • 6 de desembre de 2019
Carlos Esplugues

El Professor Carlos Esplugues, Catedràtic de Dret internacional privat de la Universitat de València (Espanya), membre del Grup d'Investigació MedArbValencia i del projecte PROMETEO GVA 2018/111, i Director del Màster en Dret, Empresa i Justícia d'aquesta Universitat ha participat com a convidat internacional en les IX Jornades de Dret del Consum celebrades en la Universidad Arturo Prat del Estado de Chile, en Iquique (Xile).

En les Jornades, dirigides pels Profs. Hans Guthrie i Karenn Díaz, antics alumnes del Màster, han intervingut els més destacats especialistes xilens en matèria de Dret del Consum. El Prof. Esplugues, que juntament amb la Dra. Francisca Barientos, Subdirectora Jurídica del Servei Nacional del Consumidor de Xile, ha actuat com a convidat especial, va impartir la conferència de clausura sobre el tema "Tutela dels consumidors i usuaris a la Unió Europea. Clau de la Justícia civil del Segle XXI".

Imatges: