Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Drets Humans, Pau i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Inscripció oberta en el programa Shadowing de mentorització d’estudiantat de màster oficial per a la millora de l’ocupabilitat

  • Fundació General UV
  • 21 de febrer de 2022
Una jove estudia amb el suport d'un guia.
Una jove estudia amb el suport d'un guia.

El Programa Shadowing per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de màster oficial de la Universitat de València ha obert el període d’inscripcions fins el pròxim dia 28 inclòs. En la seua segona edició, està adreçat a l’alumnat de 52 màsters oficials organitzats per huit centres i facultats de la UV, amb l’objectiu d’acompanyar-lo i guiar-lo en el seu camí cap a la inserció laboral.

Shadowing és una iniciativa del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació amb el suport de Banco Santander, que l’any passat va arrancar com a experiència pilot a sis centres universitaris i que va comptar amb la participació de 40 mentores i mentors.

Enguany, el programa abastarà més centres (un total de huit) i està previst que se supere la quarantena de mentores i mentors, professionals de reconeguda trajectòria acadèmica, econòmica i empresarial que col·laboraran altruistament amb la finalitat d’orientar, guiar i aconsellar a l’estudiantat mentoritzat (‘mentees’) en el seu camí cap a la inserció laboral i el desenvolupament de la seua carrera professional a través de la transferència d’experiències, coneixements, i vivències generades pels mentors i mentores.

La participació és gratuïta i podrà inscriure-s’hi l’estudiantat dels màsters oficials de les facultats de Ciències Biològiques, Ciències Socials, Dret, Farmàcia, Fisioteràpia, Geografia i Història, Psicologia i Logopèdia, i de l’ETSE.

Els ‘mentees’ rebran els coneixements dels seus mentors, tots ells professionals de prestigi, per a millorar la inserció professional i/o desenvolupament de carrera mitjançant almenys tres sessions de mentoria que començaran a partir del pròxim mes d’abril en modalitat híbrida (online i/o presencial).

Les inscripcions en Shadowing 2022 estan obertes en aquest enllaç on es pot trobar també tota la informació sobre requisits per a ser ‘mentee’, les bases del programa i les dates de tramitació i adjudicació de les places.

Llista d'enllaços: