Logo de la Universitat de València Logo Màster en Economia Social ( Cooperatives i entitats no lucratives) Logo del portal

La comissió de coordinació acadèmica (CCA), com a òrgan encarregat de realitzar l’admissió dels alumnes al màster, considerarà els criteris específics següents:
- Adequació al perfil d’ingrés valorat a partir de:
1) Titulacions anteriors més afins al programa del màster.
2) Currículum dels candidats.
3) Interessos i perfil dels candidats: carta d’interessos i cartes de recomanació.
4) Expedient acadèmic: es considerarà la nota mitjana de la titulació anterior per la qual s’accedeix al màster, i també la nota mitjana obtinguda en els mòduls més afins al màster.
5) Experiència professional, sobretot en relació amb empreses i entitats pertanyents a l’economia social.

- Domini de les llengües en què s’imparteix el màster: certificat de domini de l’espanyol (per a candidats de parla no hispana):
1) Possessió del nivell mitjà o superior de domini de l’espanyol segons els estàndards del Diploma d’espanyol com a llengua estrangera (DELE).
2) Si no s’aporta cap certificat, la comissió podrà realitzar una prova de nivell als candidats.

- Entrevista personal amb els candidats. Per establir la prelació en la llista d’admesos, la comissió podrà fer entrevistes als candidats, en què els preguntarà pel seu projecte de treball en l’àmbit de l’economia social.

En cas que la demanda d’estudiants siga superior a l’oferta de places del màster, la comissió acadèmica del màster durà a terme un procés de selecció considerant o valorant preferentment els criteris següents:
1. Que l’estudiant tinga alguna experiència i/ o vinculació amb les entitats de l’economia social o amb institucions públiques i privades relacionades amb l’economia social (administracions públiques, centres de formació, etc.).
2. Que l’estudiant pretenga tenir un projecte de treball en l’àmbit de l’economia social.