Logo de la Universitat de València Logo Màster en Economia Social ( Cooperatives i entitats no lucratives) Logo del portal

PROGRAMA DE DOBLE TITULACIÓ PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE MÀSTER UNIVERSITARI EN ECONOMIA SOCIAL (COOPERATIVES I ENTITATS NO LUCRATIVES) per la Universitat de València I LAUREA MAGISTRALE IN MANAGEMENT DELL'ECONOMIA SOCIALE per la Universitá di Bologna.

Els estudiants que participen en el programa de mobilitat d'este títol, fins a quatre per curs acadèmic, tenen la possibilitat d'obtindre simultàniament el títol de Laurea Magistrale in Economia Social de la Universitat de Bolonya i Màster Universitari en Economia Social per la Universitat de València.

Els i les estudiants de la Universitat de València que desitgen participar en este programa d'estudis de doble titulació hauran de trobar-se matriculats en el Màster en Economia Social, posseir coneixements en la llengua italiana de nivell B2 -segons el Marco de Referència Europeu, certificat per la UVEG, i de nivell B1 en llengua anglesa, estar al corrent del pagament de taxes i, si és el cas, disposar de visat o permís de residència.

En el cas que haguera un nombre de candidats superior a les places oferides (4) , es realitzarà un procés de selecció segons els criteris següents: nota mitjana de l'expedient acadèmic pel qual s'accedix al màster i nivell superior a l'exigit dels dos idiomes.

Els estudiants seleccionats s'incorporaran a la Scuola di Economia, Management e Statistica, de la Universitat de Bolonya amb seu en Forlì.

Realitzaran una estada d'entre sis i nou mesos, i hauran de superar un mínim de 30 ECTS de la Laurea Magistrale in Economia Sociale. Per a formalitzar la seua matrícula, es farà referència a la "tabla de correspondencias" i al pla d'estudis del programa de doble titulació. Els estudiants seleccionats hauran de proveir-se d'una assegurança sanitària i de responsabilitat civil, que hauran d'acreditar a la seua arribada a la Universitat de Bolonya.

Més informació disponible en la web específica del màster.