University of Valencia logo Logo Master's Degree in Electronic Engineering Logo del portal

El dilluns 12 comencen les classes del Màster en Enginyeria Electrònica

Setmana que ve tindrà lloc l'inici de les classes d'aquest màster a les 15:30 en el laboratori 3.1.4 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València. 

8 september 2016

Els alumnes i futurs experimentats de l'Enginyeria Electrònica ja poden anar preparant-se per a l'inici de curs, perquè començarà en tan sols quatre dies. El dia 12 de setembre a les 15:30 s'espera a tot l'alumnat en el laboratori 3.14 de l'Escola d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València (ETSE-UV). 

L'estudiantat iniciarà així les classes d'un màster que ofereix una formació avançada tant en tecnologies de la informació i la comunicació, com en les referides a l'enginyeria electrònica de l'àmbit industrial. Amb l'objectiu de proporcionar coneixements especialitzats per al disseny de circuits integrats, dispositius electrònics i fotònics, conversió energètica, sistemes i serveis de comunicacions, etc., l'interés professional d'aquest màster radica en l'actualització i adaptació del seu programa al mercat laboral i la necessària capacitació de dissenyadors, creadors i gestors de tecnologia en sistemes electrònics. 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy