University of Valencia logo Logo Master's Degree in Electronic Engineering Logo del portal

Concurs de vídeos +Dones 2018

  • February 7th, 2018
Concurs de vídeos +Dones 2018

L’ETSE-UV, junt el Departament d'Informàtica i la WIE-ETSEUV de la branca de l'IEEE de l'ETSE-UV, convoca la concessió de premis a la realització de vídeos amb la millor idea per augmentar la presència de dones en l’àmbit de l’Enginyeria. Els vídeos han de mostrar la situació actual de les dones en el camp de l’enginyeria, què les motiva a elegir aquesta àrea i cóm és possible augmentar la presència de dones en aquest àmbit per disminuir la bretxa existent.

Requisits

Es podrà participar tant de forma individual com en equip. Ningú podrà formar part de més d’un equip ni presentar més d’un vídeo. Són requisits:

1. Estar matriculats/ades o ser professors/ores en el curs acadèmic 2017/2018 en alguna de les titulacions de grau, màster o doctorat de l’Escola.

2. Realitzar un vídeo d’una duració màxima de 10 minuts, presentat per una dona membre de l’equip, en el qual es responga a dos preguntes: quin motiu li ha portat a elegir l’enginyeria i cóm creu que es podria augmentar la presència de dones en l’enginyeria.

3. Que el vídeo siga original i inèdit.

4. Que el vídeo estiga presentat en valencià, castellà o anglès.

5. Cedir els drets d’imatge del vídeo d’acord amb les bases reguladores de la convocatòria http://links.uv.es/LpnLN8j i la seua correció d'errades: http://links.uv.es/G3FuFLb

Premis

Es concedirà 1 premi de 150 euros per a cadascuna de les següents categories:

Categoria A: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb major nombre de vots en el canal YouTube de l’ETSE-UV.

Categoria B: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb la millor idea.

En el cas que el vídeo amb la millor idea (categoria B) fóra també el més votat (categoria A), es concedirà un únic premi de 200 euros per dit vídeo, atorgant-se un premi de 100 euros al segon vídeo més votat en el canal YouTube de l’ETSE-UV.

Participació

Cal enviar, des del compte de correu de la universitat, a l’adreça actosetse@uv.es i abans de les 14 h del 7 de març de 2018:

1. La sol·licitud de participació, d’acord amb el model http://links.uv.es/wEB1oAn

2. La cessió de drets d’imatge http://links.uv.es/ecw6Voh

3. El vídeo en format mp4

Concessió de premis

Categoria A: en funció dels vots rebuts en el canal YouTube de l’ETSE-UV entre els dies 8 de març i 9 d’abril.

Categoria B: atenent al criteri del jurat encarregat de valorar les idees, en el marc de l'activitat + Dones 2018 prevista per a l’11 d’abril.

Consultes

Contacteu mitjançant actosetse@uv.es