Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

En l'assignatura d'Enginyeria del Programari 1 del Grau en Enginyeria Informàtica hem organitzat un concurs de vídeos entre totes i tots els nostres estudiants.

  • 13 de maig de 2019
En l'assignatura d'Enginyeria del Programari 1 del Grau en Enginyeria Informàtica hem organitzat un concurs de vídeos entre totes i tots els nostres estudiants.

Els diferents equips d'estudiants han hagut de preparar un vídeo explicant els detalls del projecte que han desenvolupat en l'assignatura. Cada equip era una mini empresa i el seu client la professora de l'assignatura (Silvia Rueda Pascual), de manera que tots havien de desenvolupar el mateix programari per a l'empresa TicketCine.

Amb aquests vídeos cada grup ens vena el seu producte i volem que ens ajudes a decidir quin grup ha fet el millor treball. Les votacions estaran obertes fins al divendres 17 a les 12.00 del migdia. Moment en el qual consultarà el vídeo que més “likes” tinga. Aquest vots s’afegiran a la votació interna entre les i els integrants dels equips i a la votació del professorat de l'assignatura.


Al final, el grup amb el vídeo que obtinga millor puntuació de les tres parts (30% YouTube, 30% estudiantat i 40% professorat) obtindrà un xec regale de la Tenda per valor de 100€ (a repartir entre tots els seus membres) i 1 punt addicional sobre la nota final de l'assignatura per a cadascun d'elles i/o ells.

 

Els ajudeu a aconseguir-ho?

 

https://www.youtube.com/watch?v=F6k57m1fbPg&list=PLW00jwNc110Yx2Yrn0ZdkFpTRFa8EdAau

 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte d'innovació educativa Desenvolupament de Programari des d'una perspectiva industrial finançat pel SFPIE de la Universitat de València.

 

Llista de Vídeos

Vídeo Blue Forest  https://youtu.be/z07-NVoIWHg

Vídeo SubLimeTree  https://youtu.be/p3dBuRNrg0Y

Vídeo Melocotots S.L. https://youtu.be/oREjJpNhzHk

Vídeo Violet Key https://youtu.be/gDwT7y0_OgM

Vídeo Indigo Engineers https://youtu.be/Hms7xzRzI_g

Vídeo Portal Orange https://youtu.be/F6k57m1fbPg

Vídeo Red Peppers Development https://youtu.be/Y135AP38vw0