Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

Seminari sobre "El paper del Gas Natural en la Transició Energètica"

  • 17 de desembre de 2018
Seminari sobre

Impartit per Inés Picazo, Cap de Medi Ambient i Sostenibilitat de Saggas. Dimecres 19 de desembre de 15.00 a 16.30 a l'aula 4.0.3.

Com l'última de les conferències previstes dins del Programa de Seminaris Professionals de l'Enginyeria Química del Màster i amb l'objectiu d'acostar el món industrial/laboral a les aules, dimecres que ve 19 de desembre de 15.00 a 16.30 a l'aula 4.0.3 s'impartirà per part d'Inés Picazo un seminari amb el títol " El paper del Gas Natural en la Transició Energètica ". El seminari formarà part de les activitats avaluables de l'assignatura Disseny de Processos i Enginyeria de Producte, i estava previst inicialment per al 19 d'octubre, però es va haver de posposar per causes meteorològiques.

Inés Picazo és Enginyera Química per la Universitat de València amb una experiència professional de més de 15 anys, d'ells més de 12 en l'empresa Saggas. En l'actualitat és Cap de Medi Ambient i Sostenibilitat i porta la coordinació del Sistema de Gestió en aquesta empresa. Saggas és la societat propietària de la planta de regasificació de Sagunt. La planta és una infraestructura energètica clau per la seua ubicació estratègica en l'arc mediterrani i per la seua proximitat a països productors d'Àfrica i Orient Mitjà."