Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació Logo del portal

CFP del XVII Congrés Internacional ALEPH. Términi de propostes: del 15 de febrer al 15 de març

  • 19 de febrer de 2021
Image de la noticia

Des del dia, 15 de febrer fins al 15 de març estarà obert el període de recepció de propostes per a participar en el XVII Congrés Internacional Aleph Aleph “Construcciones identitarias, sujetos, espacios y tiempos en las producciones culturales hispánicas”, que se celebrarà en la Facultat de Filologia, Traducció, i Comunicació els dies 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol.

Aquesta trobada persegueix el propòsit de mantindre, enfront de la situació sanitària adversa, les relacions socials i de coneixement entre els investigadors joves, interessats en les literatures i cultures hispàniques. Aquesta edició gira entorn de l'identitari:.les seues fronteres, els seus centres, els seus espais, els seus temps, els seus llenguatges i les seues textualitats. Disseccionem els objectes culturals per a discernir quines són les identitats que plantegen i quins les que neguen (per què no), de quina manera tals discursos ens afecten i (de)construeixen o, per descomptat, com, per què i per a què ho fan.

Pâgina web: http://asociacionaleph.com/

Més informació