Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Hasbro: eixida professional dels egressats del Màster de Finances Corporatives

Madalina Jianu, Nelo Sogo i Carla Parra Pons

Els egressats del Màster de Finances Corporatives de la Universitat de València compleixen un perfil buscat per companyies internacionals. Els estudiants tenen l'oportunitat de realitzar les seues pràctiques en empreses multinacionals com Hasbro, on apliquen els coneixements apresos durant el transcurs del màster.

1 de de gener de 2020

Nelo Sogo, Vicepresident de finances en Hasbro assenyala:

"Hasbro és una companyia global de jocs i entreteniment. El nostre compromís és crear "the World Best Play Experiences", les millors experiències de joc possibles. Des de joguets i jocs fins a televisió, pel·lícules, jocs digitals i productes de consum, Hasbro ofereix diferents possibilitats per a gaudir amb les nostres marques més importants, com LITTLEST PET SHOP, MAGIC: THE  GATHERING, MONOPOLY, MY LITTLE PONY, NERF, PLAY-DOH, TRANSFORMERS, BABY ALIVE, i amb les nostres marques associades.


Sabem que la força de la nostra empresa es basa en el talent dels nostres empleats. Apostem per gent jove amb possibilitat de desenvolupar-se en un món cada vegada més global. El Màster de Finances Corporatives de la Universitat de València ens ha aportat tres estudiants que s'han adaptat molt ràpid a la nostra forma de treballar.  Estan molt bé preparats i que posen passió en tot el que fan. Carla està treballant com a Analista Financera d'Hasbro Ibèria i Mada es dedica al mercat grec. Confiem que la relació continue en el futur!".

Opinions de egressades que treballen a aquesta companyia: Madalina Jianu y Carla Parra Pons

Etiquetes