Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Cancel·lació de cerimònies de graduació

  • 2 de setembre de 2020
Cancel·lació de cerimònies de graduació

Lamentem informar-vos que la prudència ens aconsella suspendre els actes de graduació previstos per al pròxim 10 de setembre (graus) i 25 de setembre (màsters).

Com ja advertim abans de les vacances, confiàvem que les circumstàncies sanitàries permeteren aquestes celebracions, però no hi ha més que veure les xifres d'infectats pel virus per a comprovar que tristament no ha sigut així. La desfavorable evolució de l'epidèmia i les noves mesures de prevenció més estrictes enfront de la covid-19 ens han obligat a prendre aquesta dolorosa decisió.

Hem estat contemplant nombroses alternatives, però cap d'elles ens permetria el desenvolupament d'un acte amb el contingut i emotivitat que mereix l'ocasió si volem que es garantisquen les mínimes condicions sanitàries. Una graduació és un esdeveniment abans de res festiu, en el qual volem expressar la nostra alegria per haver superat una important etapa vital i celebrar que estem llestos per a menjar-nos el món. Compaginar això amb els protocols de seguretat que s'exigeixen en l'actual situació no és possible.

No obstant això, ningú es quedarà sense graduació. La Facultat d'Economia es compromet a incorporar als graduats del curs 2019-20 en la primera cerimònia de graduació que puga celebrar-se o quan siga possible. No podem donar dates, però una fita tan rellevant com finalitzar l'etapa universitària no quedarà sense ser celebrat.

D'ací a poc temps s'enviarà un correu electrònic a tots els inscrits per a gestionar la devolució de l'import abonat.