Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Els estudiants del MFC participen en l'IV MERCAT DE TRANSFERÈNCIA DE LA INNOVACIÓ: EINES FINANCERES DIGITALS PER A L'EMPRENEDORIA

  • 21 de desembre de 2020
Image de la noticia

Els estudiants del Màster de Finances Corporatives (MFC) van assistir el passat 11 de desembre de 2020 a l'IV Mercat de Transferència de la innovació: EINES FINANCERES DIGITALS PER A L'EMPRENEDORIA, celebrat en la Facultat d'Economia de la UV i a través de la plataforma online Zoom.

En ell, Karla Villanueva, estudiant del MFC del curs 2019/2020, va presentar les conclusions del seu TFM “Programari Research+ CashLab, eina de suport a la cerca de finançament de les Pimes: Aplicació a un cas a El Salvador ”. Es presentava així als estudiants el programari Research+ Cash, una eina financera digital útil també per a la realització del TFM del Màster de Finances Corporatives. El programari de valoració econòmic financera Research+ Cash s'incorpora al Màster de Finances Corporatives com a complement formatiu innovador d'ajuda a la interiorització de les competències professionals dels estudiants.

Aquesta quarta edició del Mercat de transferència de la Innovació es va realitzar de manera semipresencial en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia. Així, els estudiants del MFC van poder també assistir de manera online, al costat d'emprenedors i investigadors, a la taula redona que va abordar la utilitat de les eines digitals financeres per a l'emprenedoria des d'una òptica multidisciplinària. El xicotet empresari, l'emprenedor i el paper de la Universitat com a facilitador d'aquesta ajuda a l'emprenedoria van tindre cabuda amb la representació dels ponents: Sra. Lola Garzón- UVEmprén, Sra. Yolanda Gómez- DevStat, Dra. Patrícia Gutiérrez Ontalvilla - Projecte Liquenia i Sr. Rafa Torres, representant dels comerciants del centre de València, CONFECOMERÇ.