Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Graduació del Màster Finances Corporatives promoció 2021/22

  • 12 de desembre de 2022
Acte de graduació

Els antics alumnes del MFC, Carlos García Altur, Financial Advisory Manager en Deloitte, i Marc Manzana, Analista en Deloitte Financial Advisory, van ser protagonistes de la Cerimònia de Graduació de Màsters de la Facultat d'Economia UV, 2021/22.

El Màster en Finances Corporatives va tindre l'honor de proposar al Padrí de la Promoció dels 16 màsters de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, així com a l'estudiant representant d'aquesta promoció 2021/22 d'acabats de graduar.

Carlos García Altur, Financial Advisory Manager en Deloitte Comunitat Valenciana, alumne del Màster en la seua primera promoció, MFC 2014/15, va ser triat com a Padrí de la Promoció de Màsters de la Facultat d'Economia curs 2021-22. En el seu discurs, Carlos va destacar la importància de treballar amb mentalitat d'equip: “Si us nodriu de l'experiència dels vostres companys, aprofitant la riquesa que aporta la diversitat de les diferents perspectives, us dirigireu cap a un objectiu comú”. 

El manager de Deloitte va animar també als estudiants de la recent promoció a adoptar “una visió a mitjà o llarg termini” a l'hora de prendre decisions sobre la carrera laboral. “Aquests primers anys de carrera professional seran una inversió potent en aprendre a com treballar”, va explicar Carlos García, i els va aconsellar: “No deixeu mai de formar-vos. No apagueu mai la flama de la curiositat ni la set de coneixement perquè en el món actual la capacitat d'aprendre, desaprendre i re-aprendre és la clau de l'èxit”.

Per la seua banda, Marc Manzana, que acaba d’incorporar-se com a analista en Deloitte Financial Advisory, i alumne del MFC de la promoció 2021/22, va ser designat representant dels estudiants. Marc Manzana, en el seu emotiu discurs va destacar “els valors de companyonia, esforç i treball” que inculca el Màster en Finances Corporatives de la Universitat de València, i va afegir: “ara ens toca traslladar tot el que ens emportem de la Facultat d'Economia al món empresarial i aportar el nostre gra d'arena a la societat”.

Gràcies Carlos García Altur i Marc Manzana pels excel·lents consells i dedicades paraules als egressats dels 16 Màsters de la Facultat d'Economia de la UV promoció 2021/22!
 

Imatges: