Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Per a accedir a les ensenyances oficials de màster serà necessari estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior que faculten en el país expedidor del títol per a l'accés a ensenyances de màster.

Així mateix, podran accedir els titulats d'acord amb sistemes educatius aliens a l'Espai Europeu d'Educació Superior sense necessitat de l'homologació dels seus títols, prèvia comprovació per la Universitat que aquells acrediten un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten en el país expedidor del títol per a l'accés a ensenyances de postgrau. L'accés per esta via no implicarà, en cap cas, l'homologació del títol previ de què estiga en possessió l'interessat, ni el seu reconeixement a altres efectes que el de cursar les ensenyances de màster.

L'òrgan encarregat de realitzar l'admissió serà la Comissió de Coordinació Acadèmica (CCA) del Màster. La composició concreta de la mateixa es publica en la web específica del màster.

L'admissió es fa de manera personalitzada, tenint en compte el currículum i l'expedient de la persona sol·licitant i d'acord amb els paràmetres globals que estableixen les normes vigents. També es tindran en compte els criteris específics determinats per la Comissió de Coordinació Acadèmica del màster. Aquests criteris se centren en cinc aspectes o àrees bàsiques:
1. La titulació amb què l'estudiant accedeix al màster.
2. L'expedient acadèmic de l'estudiant.
3. El nivell de formació de l'estudiant en algun contingut relacionat amb l'àrea financera.
4. El nivell d'idiomes que l'aspirant posseeix.
5. L’activitat professional prèvia de l'aspirant en àrees financeres d'empreses o organismes.

Respecte a les ponderacions de les àrees bàsiques, les valoracions han de representar els percentatges següents: 40%, 30%, 7,5%, 15% i 7,5%, respectivament. Cal assenyalar que aquelles persones interessades a accedir a aquest màster que no tinguen com a llengua materna el castellà, n’han de justificar un nivell de coneixement que els permeta el seguiment òptim de les classes. En aquest sentit, es requereix que aquells estudiants que es troben en aquesta situació acrediten un nivell de castellà B2. Aquells estudiants que en el moment de la matrícula no puguen acreditar aquest nivell, hauran de passar una entrevista personal i aportar el certificat acreditatiu al llarg del curs acadèmic.

Pel que fa al criteri de grau d'afinitat al títol de màster de la titulació de procedència, es consideren titulacions afins tots aquells graus o altres titulacions en què el candidat haja cursat matèries de finances. Amb caràcter general, aquests solen ser: grau en Finances i Comptabilitat, llicenciatura o grau en Administració i Direcció d'Empreses, diplomatura en Ciències Empresarials i grau o llicenciatura en Economia.