Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Fisiologia Logo del portal

Convocatòria d'ajudes 2023/24 per a la col·laboració en la investigació

  • 13 d’octubre de 2023
xica estudiant en biblioteca

A les ajudes pot accedir l'estudiantat de la UV matriculat en l'últim any de grau o primer curs de màster universitari oficial. El termini de presentació de sol·licituds és del 2 al 25 d'octubre de 2023, inclusivament.

La convocatòria d'ajudes per a la col·laboració en la investigació té com a objectiu promoure la iniciació en tasques d'investigació de l'estudiantat de la Universitat de València que està acabant els estudis de grau o que estiga cursant primer curs de màsters universitaris oficials de la Universitat.

Per a això, es concedeixen ajudes econòmiques que els permeten formar-se en competències pròpies de la investigació i vinculades amb els estudis que cursen dins d'un projecte d'investigació en curs, així com facilitar la seua futura orientació professional i/o investigadora.

Cada estudiant rebrà una dotació total i única de 1.000 euros, en concepte d'ajuda econòmica per a la formació. Les accions finançades per aquestes ajudes s'han de desenvolupar entre la data de l'acceptació de l'ajuda i fins el 31 d'agost de 2024, amb una dedicació de 225 hores.

Més informació i requisits sobre la convocatòria