Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Fisiologia Logo del portal

Obert el termini de presentació de les ajudes pròpies de la UV

  • 7 de maig de 2020
Image de la noticia

Aquestes ajudes a l’estudi, convocades per la Universitat de València amb càrrec als seus recursos propis, estan adreçades a estudiantes i estudiants de grau i màster oficial en el curs acadèmic 2019-2020. El termini s’ha obert aquest 6 de maig i finalitza el 6 de juny.

La Universitat de València ha convocat les seues ajudes pròpies a l’estudi. Aquestes ajudes estan adreçades a estudiants i estudiantes que cursen estudis oficials de grau o màster als centres propis de la Universitat de València.

Aquestes ajudes es composen de les ajudes a l’estudi, que cobreixen el pagament de les taxes acadèmiques per prestació de serveis acadèmics universitaris a la Universitat de València en el curs 2019-2020, i una ajuda complementària.

L’ajuda complementària consisteix en un complement de fins a 600 euros amb els quals la Universitat de València pretén afavorir la situació econòmica de les i els estudiants amb rendes més baixes i, també, permet donar resposta a situacions excepcionals sobrevingudes de les i els estudiants, especialment en el context de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per l’extensió de la COVID-19.

Es pot accedir a la convocatòria seguint aquest enllaç: http://links.uv.es/Uz05dGz

La sol·licitud ha de presentar-se a través d’ENTREU. Aquest és l’enllaç per presentar-la: http://links.uv.es/p5aFef8

Si tens dubtes, pots formular la teua consulta a través de la icona de diàleg de color blau que trobaràs a la part de baix de la dreta en accedir al web principal de la UV, www.uv.es

El termini de presentació de sol·licituds d’ajudes pròpies UV comença el 6 de maig i finalitza el 6 de juny.