Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Curso "Dones i homes. El malestar de les desigualtats" en la Universitat d´Estiu de Gandia.

  • 22 de juny de 2018
Image de la noticia

Tenim el plaer de anunciar-vos que la professora Isabel Morant Deusa coordina aquest any a la Universitat d'Estiu de Gandia el curs que porta per títol "Dones i homes. El malestar de les desigualtats ".

Aquest curs és una oportunitat excepcional per tractar des d'una mirada global la problemàtica de les dones, la diferència de sexes i el gènere. El seu enfocament interdisciplinari permet abordar els temes des dels diferents camps del saber i la pràctica política, desenvolupats pel feminisme. Per tant, estudiarem el caràcter històric de la desigualtat entre els sexes i també la problemàtica actual de les dones i de les relacions entre dones i homes. El 8 de març i els fets que l'acompanyen porten, finalment, a l'anàlisi de les transformacions ideològiques i socials que s'estan produint en els nostres dies i en el paper, històric i actual, del feminisme en aquests canvis. El programa parteix de la percepció, sens dubte compartida per la gent que ve a la nostra Universitat, que alguna cosa nova està passant en el nostre món global, i també del convenciment que quan això passa, la intel·ligència ens demana comprendre què està passant. Com deia la cançó de Bob Dylan: perquè els temps estan canviant.

Coordinadora. Isabel Morant Deusa. Catedràtica Emèrita. Dept. d'Història Moderna i Contemporània. Universitat de València.

El curs tindrà lloc els dies 16 i 17 de juliol al Centre Internacional de Gandia. Universitat de València. C / Tossal, 8 - Gandia - Tel. 2044820. El seu preu és de 20 €. Per formalitzar la matrícula en el curs i accedir al programa complet, si us plau accedir a través d'aquest enllaç: http://www.fundaciouv.es/cursos/ver_curso.asp?id=7786&patronat=7

Llista d'enllaços: