Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Depuradores

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Màsters

  20/02/19

  La Universitat manté oberta l’admissió als seus 103 màsters oficials

  Cursar un màster oficial és una gran decisió formativa que proporciona coneixements i eines per a millorar el perfil professional i obri portes en el món laboral i investigador. La Universitat de València manté oberta la primera fase de preinscripció en els seus màsters per al curs 2019-20 fins el 19 de juny.

  [Llegir més]

 • Nuevos contaminantes del agua residual

  11/07/17

  Los nuevos contaminantes del agua residual

  Hubo una época en la que los contaminantes que urgía eliminar de las aguas residuales eran el nitrógeno y el fósforo. Los problemas de eutrofización que éstos generaban (y generan) en las masas de agua receptoras generaban un impacto ambiental grave. Sin embargo, en las últimas décadas los métodos de análisis del agua residual han evolucionado sustancialmente. Desplazando nuestra atención hacia otro tipo de contaminantes que han estado presentes en el agua residual desde el principio, pero que no habíamos sido capaces de detectar. Nos referimos a los contaminantes emergentes.

  [Llegir més]

 • PC

  04/07/17

  Nova web del Màster

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies