Defensa de treballs de fi de màster

  • 25 de juny de 2014
Palau de Cerveró, hall

Els dies 23 i 25 de juny tindrà lloc a la Sala de Juntes del Palau de Cerveró, seu de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, la defensa dels treballs de fi de màster dels alumnes José Antonio Pariente Silván, María Pilar Punter Chiva, María Teresa Navarro Lluch i Lucía Sapiña García

Convocatòria

El dilluns 23 de juny a les 17 hores comença la sessió amb la defensa del treball de José Antonio Pariente Silván, dirigit per José Ramón Bertomeu Sánchez, amb el títol El nacimiento de una disciplina. La física y la química de Mariano Santisteban. A continuació, a les 18 hores, és el torn de María Pilar Punter Chiva i el seu treball, dirigit per José Ramón Bertomeu Sánchez i titulat Negacionistas del cambio climático a través de la prensa (1989-2007).

El dimecres 25 de juny comença la segona sessió a les 17 hores amb el treball de María Teresa Navarro Lluch, dirigit per Josep Lluís Barona Vilar i titulat El rostro humano de la revista Ciencia: los científicos del exilio republicano. Per a tancar, a les 18 hores, Lucía Sapiña García defendrà el seu treball, dirigit per Martí Domínguez, amb el títol El cáncer infantil: una mirada a la oncología pediátrica a través de la prensa española (1960-2010).