Mètode col·labora amb el Màster d'Història de la Ciència i Comunicació Científica

  • 30 de juny de 2014
Revista Mètode. Màster

La revista Mètode inicia una col·laboració amb el màster interuniversitari d'Història de la Ciència i Comunicació Científica

L'acord permetrà que alumnes del màster facen pràctiques a la revista Mètode, completant així la formació teòrica en periodisme científic. El màster té dues especialitats: una acadèmica, que obre les portes al doctorat i una professional, adreçada al món laboral.

El màster s'imparteix a distància aprofitant els recursos de les noves tecnologies de la informació i la comunicació per a oferir un ensenyament actiu i flexible, basat en classes online, fòrums de discussió, tutories electròniques i conferències en xarxa.

Es tracta d'un programa de postgrau oficial organitzat per tres universitats (Universitat de València, Universitat d'Alacant i Universitat Miguel Hernández d'Elx) amb la col·laboració del Consell Superior d'Investigacions Científiques. La preinscripció pot realitzar-se a través dels serveis de postgrau de qualsevol de les tres universitats.

Més informació

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies