University of Valencia logo Logo Master's Degree in Human Resources Management Logo del portal

Una conferència de Pilar Rojas inaugura el curs 2023-24 del màster

  • September 14th, 2023
Una mà talla una cinta inaugural.

El Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans celebra el 14 de setembre l'acte inaugural del curs, un acte que inclou una ponència de Pilar Rojas, directora de Cultura Corporativa, Diversitat i Inclusió de Repsol.

Pilar Rojas és Coach Executiva i Llicenciada en Psicologia i màster en Recursos Humans pel IE Business School. És membre de la Junta de l'Organització Internacional de Capital Humà i participa activament en diverses organitzacions compromeses amb promoure i ressaltar la valuosa contribució dels llocs de treball diversos i inclusius.
Acumula més de 20 anys d'experiència en funcions de recursos humans corporatives i empresarials, lideratge intel·lectual, disseny tàctic, execució i supervisió d'una varietat d'iniciatives de recursos humans transformadores i d'avantguarda, desenvolupament de talents i participació dels empleats en ubicacions globals.
En el seu lloc actual, és responsable de liderar l'estratègia general de cultura corporativa, diversitat i inclusió i les iniciatives de compromís dels empleats de Repsol.