Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Alumne

El Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació celebra en Elx la seua 23 edició

El Seminari Anual d’Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2016 va tindre lloc, en la seua 23 edició (SAAEI'16) en el Centre de Congressos  Ciutat D'Elx, en Elx, els dies  6, 7 i 8 de juliol de 2016. Aquest congrés va ser organitzat pel Grup d’Electrònica Industrial de la Universitat Miguel Hernández.

15 de julio de 2016

El SAAEI és un congrés de caràcter anual que preten ser un fòrum on els especialistes i investigadors de universitats, centres de investigació i empreses puguen posar en comú els resultats del seu treball, intercanviar idees i formar consorcis amb els que acometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte. El congrés busca comunicacions que describeixen treballs originals en els camps de l’automàtica, l’electrònica i la instrumentació.

Centrat en les àrees d’Electrònica en Potència, Control de Sistemes, Instrumentació i les seues aplicacions tecnològiques i didàctiques, en aquesta edició s’ha aprofundit en les energies renovables, dedicant un àrea temàtica a aquest tema, i hem mantingut , dins de les aplicacions tecnològiques, les àrees relatives a sistemes aeroespacials, sistemes informàtics i aplicacions biomèdiques, introduint les aplicacions optoelectròniques.

Per a aquesta edició del Congrés es preparà un programa dividit en vint-i-una sessions orals i dos sessions de pósters que recollien un total de 109 articles provinents d’universitats, centres d’investigació i empreses de tota la geografia espanyola i, a més, de Brasil, Dinamarca, Eslovènia i Iran. El programa comptava a més amb tres conferències plenàries impartides per professionals de prestigi internacional que treballen actualment per a Analog Devices, el Centre Europeu de Investigació, relacionades amb els nostres camps de treball.

 

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies