Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques Logo del portal

El màster preveu l’intercanvi d’estudiants dins el programa Erasmus i, amb aquesta finalitat, s’estan ampliant els acords i convenis que actualment té subscrits la UV amb diferents universitats europees. En aquest sentit, cal remarcar que la Universitat de València té una llarga experiència en mobilitat i disposa d’una estructura organitzativa adequada, dedicada a realitzar accions diferenciades per als estudiants outgoing (que es traslladen a altres universitats) i els estudiants incoming (els que, provinents d’altres universitats, acudeixen a la UV). Entre altres accions, es poden citar aquestes:
- Estudiants outgoing: accions de suport i orientació al començament del curs, com ara informació oportuna sobre l’oferta acadèmica d’altres títols homòlegs i les ajudes econòmiques que poden sol•licitar els estudiants.
- Estudiants incoming: enviament d’informació detallada a la universitat d’origen perquè la transmeta als estudiants. Una vegada incorporats a la UVEG, se’ls lliura material informatiu i se’ls expliquen els passos que han de seguir a partir d’aquest moment. Usualment, els primers dies d’octubre es celebren jornades de benvinguda en què se’ls proporcionen dades pràctiques sobre la ciutat, la universitat i els seus estudis. Al llarg de tot el curs es duen a terme diferents accions socioculturals, com excursions guiades per professors universitaris, visites a museus, institucions, etc.

D’acord amb els convenis bilaterals, s’estableix l’intercanvi de 2 places durant un període de 6 mesos entre la Universitat de València i la Università Degli Studi di Trento (Itàlia). Els convenis són gestionats pel Servei de Relacions Internacionals de la UV (relaciones.internacionales@uv.es).
Tots els programes de mobilitat s’acullen al sistema de transferència de crèdits (ECTS), per tant hi ha un compromís de reconèixer els crèdits realitzats a la universitat de destí i incorporar-los a l’expedient de l’estudiant.

Normativa reguladora: Reglament de Mobilitat de la Universitat de València, (aprovat en Consell de Govern de 29 d'octubre de 2013. ACGUV 196/2013).