Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Els estudiants del Màster assisteixen i participen a les XLVII Jornades Nacionals organitzades per SOCIDROGALCOHOL del 30 de novembre al 4 de desembre de 2020 on line.

  • 18 de desembre de 2020
Image de la noticia

En aquestes Jornades van presentar els resultats obtinguts en els seus Treballs Fi de Màster. Van obtenir diferents premis i reconeixements a les seves recerques.

Comunicación ganadora: “La actividad física contingente a la administración de cocaína bloquea el desarrollo de preferencia de lugar condicionada” Ponente: Carmen Ferrer Pérez – Miembro de la Unidad de Investigación Psicobiología de las Drogodependencias. Universidad de Valencia. Valencia. Spain.

Premio por votación del público al posterDiferencias de sexo en las consecuencias a largo plazo de un estrés repetido sobre los efectos motores de la cocaína en ratones con alta inhibición por prepulso” Autores: Pujante, Monzonís, Reguillón, Manzanedo y Arenas. Universitat de València. Spain.