Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Jornada ‘Cànnabis: Una mirada cap a l'evidència’

  • 23 de novembre de 2022
Taula inaugural

El Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències (DITPA) en col·laboració amb la societat científica Socidrogalcohol de la UV va organitzar el passat 17 de novembre de 2022 la Jornada ‘Cànnabis: Una mirada cap a l'evidència”.

El saló d'actes de la Facultat de Psicologia de la UV va acollir la jornada autonòmica Socidrogalcohol Comunitat Valenciana ‘Cànnabis: una mirada cap a l'evidència’. L'esdeveniment es va poder seguir de manera presencial i en streaming.

La trobada va arrancar amb l'acte inaugural a les 16:30 hores. A continuació, Nieves Galipienso Calataiud (cap d'Àrea de Farmàcia. Ministeri de Política Territorial i Funció Pública) i Clara Pérez Alfonso (cap de Secció d'Inspecció Farmacèutica i Control de Drogues. Administració General de l'Estat) van introduir el tema de la jornada i van concretar “Què es fuma a València?”.

El director del màster DITPA de la Universitat de València, José Miñarro, va impartir la conferència “Les evidències dels cannabinoides”. 

El professor de la Universitat de Vigo Manuel Isorna, especialista en prevenció, va compartir amb l'auditori la seua visió de les ‘Experiències internacionals de la regulació del cànnabis’. 

Benjamí Climent, especialista en medicina interna i toxicologia, va oferir una xarrada titulada “Cànnabis i Salut”.

La jornada va finalitzar a les 20 hores després d'un debat obert entre els conferenciants i el públic assistent.

Exposició José Miñarro
Conferència "Evidències dels cannabinoides" impartida pel director del màster Dr. José Miñarro

 

Cartell