University of Valencia logo Logo Master's Degree in Language and Literature Research Logo del portal

III Jornada Joves Investigadors. "La redacció del Treball Final de Màster: experiències, estratègies"

  • April 8th, 2019
Image de la noticia

El dia 11 d'abril se celebrarà la “III Jornada de Joves Investigadors del Màster en Investigació en Llengües i Literatures: La redacció del Treball Final de Màster: experiències, estratègies”. Aquesta jornada tindrà lloc a la Sala de Mapes (departament de Filologia Clàssica, setena planta) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i començarà a les 16.00.

La jornada té com a objectiu crear un espai de trobada entre l’estudiantat del màster que ja han superat el TFM i el que ho està elaborant en el curs actual. Així mateix els egressats i egressades tindran l'oportunitat d'exposar els resultats dels seus treballs d'investigació davant de la comunitat universitària i, eventualment, establir contactes per a difondre'ls, amb la possibilitat de continuar investigant dins del programa de Doctorat de Llengües, Literatures i Cultures i les seues Aplicacions, de la FFTiC. S'espera que l'intercanvi d'experiències i el debat entre pars ajuden als actuals estudiants a resoldre els dubtes.

PROGRAMA:

16:00-16:15: Inauguració. Interevenen:

Dra. Júlia Benavent Benavent, directora del programa de doctorat de Llengües, Literatures i Cultures i les seues aplicacions.

Dr. Ignacio Ramos Gay i Josep L. Teodoro, codirectors del Màster en Investigació en Llengües i Literatures.

Dra. Amparo Ricós Vidal, coordinadora del TFM del Máster en Investigació en Llengües i Literatures.

16:15-16:30: José V. Romero Rodríguez: "Edizione del carteggio di Antoine Perrenot de Granvelle e Johann Jakob Fugger (1563-1564) presso la Bibliothèque Municipale de Besançon".

16:30-16:45Ana García Ferrer: “Edición y estudio de las relaciones de sucesos italianas sobre el matrimonio de Carlos V e Isabel de Portugal”.

16:45-17:15Juan Rivera Sanjaime: “Filosofía política en el Agrícola de Tácito”.

17:15-17:30: Maria Morant Giner: “Erinias y Euménides en el teatro del siglo XX”.

17:30-18:00: Debate

Preside la doctora Júlia Benavent Benavent
Organitza la direcció del Màster en Investigació en Llengües i Literatures