University of Valencia logo Logo Master's Degree in Law, Business and Justice Logo del portal

El professor Carlos Esplugues i l’alumni Pierino Stucchi coediten el “Derecho del Comercio internacional peruano”

  • April 11st, 2022
Derecho del Comercio internacional peruano

El Professor Carlos Esplugues, Catedràtic de Dret internacional privat de la Universitat de València i Director del Màster en Dret, Empresa i Justícia d'aquesta Universitat i el Mag. Pierino Stucchi López-Raygada, alumni de l'esmentat Màster i Soci principal en el prestigiós Estudi Muñiz (el Perú) han coeditat el "Derecho del Comercio internacional peruano" que acaba de publicar l'editorial Tirant lo Blanch (Lima, 2022, ISBN: 978-84-1397-596-2).

L'obra aborda amb profunditat i voluntat d'exhaustivitat aquest complex i actual àmbit del Dret, satisfent un buit existent fins al moment en el panorama editorial peruà.

En el llibre participa un elenc de destacats especialistes. Entre ells es troben el Prof. Guillermo Palao, Catedràtic de Dret internacional privat de la Universitat de València i docent del nostre màster, i els alumni José Antonio Bezada, soci en l'Estudi Muñiz (Lima), Maryliz Rojas, Assessora Legal en l'esmentat Estudi, Victor Sueiro, Professor en la PUCP i Braulio Arias, Secretari Acadèmic de la Facultat de Dret de la Universitat Norbert Wiener (Lima, el Perú).