University of Valencia logo Logo Master's Degree in Law, Business and Justice Logo del portal

Els professors Palao i Esplugues organitzen la sessió mensual de la Secció de DIPr de la Real Academia Española de Legislación y Jurisprudencia

  • May 27th, 2022
Interior edifici històric

Els Professors Guillermo Palao Moreno, Catedràtic de Dret internacional privat de la Universitat de València i docent en el Màster en Dret, Empresa i Justícia d'aquesta Universitat i el Professor Carlos Esplugues, Catedràtic de Dret internacional privat i director d'aquest Màster han organitzat un Seminari sobre "El Dret internacional privat davant el repte dels ODS i el respecte als Drets Humans".

En aquest esdeveniment, que va tindre lloc el dimecres 25 de maig, van participar com a ponents convidats els Profs. Verónica Ruiz Abou-Nigm, Catedràtica de Dret internacional privat de la Universitat d'Edimburg (Escòcia) i el Professor Francisco Javier Zamora Cabot, Catedràtic de la mateixa disciplina en la Universitat Jaume I de Castelló (Espanya).

En la sessió, que va comptar amb una nodrida participació, es van abordar tant l'encaix dels ODS en el Dret internacional privat com el paper que aquest compleix en la defensa dels Drets Humans en el pla global.