University of Valencia logo Logo Master's Degree in Law, Business and Justice Logo del portal

L'antic alumne equatorià MUDEJ Pedro Paéz dins dels 20 finalistes en el premi “Win Win Youth Awards – Anticorruption 2021”

  • June 11st, 2021
Pedro Páez

Pedro Martín Páez Bimos, alumni del Màster Dret Empresa i Justícia, i candidat a PhD en ciències jurídiques i socials per la Universidad Rey Juan Carlos, ha sigut nominat dins dels 20 finalistes de 220 candidats de 53 països del món en el premi “Win Win Youth Awards – Anticorruption 2021” organitzat per la Universitat de Gothenburg, Suècia.

Aquest premi reconeix els projectes treballats per joves des dels 13 als 29 anys, així com la seua trajectòria. En particular, Pedro s'ha exercit com subcoordinador de transparència del CPCCS-T de l'Equador, dissenyant i executant el primer Sistema Nacional d'Integritat equatorià en el 2018, així mateix s'exercisc com a primer assessor de la Primera Vicepresidència de l'Assemblea Nacional, preparant el Projecte de Llei de Prevenció del Conflicte d'Interés, instrument clau per a la regulació del lobby i les portes giratòries a l'Equador. Actualment forma part del cos docent de postgrau de la Universitat Andina Simón Bolívar en l'Especialitat de Dret de Control i Prevenció de la Corrupció i ha sigut consultor per a GIZ i PADF.

El guanyador del premi Win Win Youth Award serà anunciat el 12 d'agost del 2021.