University of Valencia logo Logo Master’s Degree in Occupational Health and Safety Logo del portal

Dr. Juan José Agún González, Medalla d'Or al Mèrit Professional de les Relacions Industrials i les Ciències del Treball

  • January 13rd, 2020
Image de la noticia

El Consell General de Relacions Industrials i Llicenciats en Ciències de Treball ha atorgat al professor del Màster Universitari en prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València, Dr. Juan José Agún González, la Medalla d'Or al Mèrit Professional de les Relacions Industrials i les Ciències del Treball, amb Distintiu Roig, en reconeixement a a la seua trajectòria professional i per fomentar entorns laborals que promouen la salut i el benestar dels treballadors, així com la docència i investigació.

El guardó li serà entregat en el transcurs de les XXI Jornades Tècniques de Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de febrer en el Casino Antic de Ciudad Real.

El Dr. Agún és Doctor per la Universitat Catòlica de València, Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Sant Pau-CEU, Enginyer Electrònica Industrial i Automàtica per la Universitat Politècnica de València i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat de Salamanca.

Ha treballat professionalment durant més de 20 anys en la prevenció de riscos laborals com a Responsable del Servei de Prevenció de l'Hospital Intermutual de Llevant (València), professor universitari, conseller de seguretat de mercaderies perilloses (ADR), bomber d'empresa i perit judicial. Compta amb experiència en empreses multinacionals del sector de l'automòbil, així com experiència internacional.

Autor de nombrosos articles, llibres i ponències en l'àmbit de Prevenció de Riscos Laborals i una patent nacional d'un "Sistema manual i automàtic i procediment d'extinció d'incendis en quiròfans".

El Consell General de Relacions Industrials i Llicenciats en Ciències del Treball concedeix anualment, des de 1998, els premis nacionals i internacionals de prevenció denominats ‘Preveure’, la finalitat de la qual és premiar a diferents professionals, empreses o entitats que destaquen per la seua labor en pro de la prevenció dels riscos laborals dins i fora d'Espanya.

Aquestes distincions van ser creades l'any 1998 pel Consell General de Relacions Industrials i Ciències del Treball. Gràcies a la col·laboració de les Direccions Generals de Treball i de Prevenció de Riscos Laborals de les diferents Comunitats Autònomes, l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball, la Fundació de Prevenció de Riscos Laborals, la Comissió Nacional de Seguretat i Salut i en el Treball i la AIS i la OISS, any a any, els premis Preveure s'han convertit en un referent dins de la prevenció dels riscos laborals a nivell nacional i internacional.

Des de la Universitat de València felicitem el nostre company.