Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Màster Patrimoni Cultural

El Màster en Patrimoni Cultural: identificació, anàlisi i gestió està dirigit a llicenciats i graduats que desitgen ampliar la seua formació en patrimoni històric-cultural amb un perfil professional.

En l'actualitat la societat moderna demanda professionals especialistes en la gestió del patrimoni cultural, el seu estudi i posada en valor. Els jaciments d'ocupació relacionats amb aquesta temàtica justifiquen el disseny del Màster (ajuntaments i altres administracions públiques, empreses del sector, museus, etc.)

Per què aquest Màster?

  • Proporciona formació per a abordar l'anàlisi del patrimoni cultural
  • Permet conèixer les estratègies adequades per a conservar-ho i posar-ho en valor
  • Respon al perfil professional del gestor del Patrimoni a Europa

El Màster tindrà lloc de meitat d'octubre a la fí de gener en la seua modalitat troncal, i de febrer a abril en l'especialitat de Conservació Preventiva, en l'especialitat de Patrimoni Bibliogràfic i Documental, i en l'especialitat d'Anàlisi i Ordenació del Patrimoni Paisatgístic.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies