University of Valencia logo Logo del portal

  • Students of the Master's Degree

IIIª Jornada d’Innovació sobre l’Elaboració i Difusió del TFM

  • December 13rd, 2016

Els propers dies 14 i 15 de desembre, el Màster en Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l’Esport coorganitza, junt amb el Màster en Investigació i Intervenció en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, la Tercera Jornada d'Innovació sobre l'Elaboració i Difusió del TFM.

L'objectiu d'aquesta jornada és contribuir a la millora de la qualitat del TFM d'ambdós màsters, així com la seua difusió mitjançant comunicacions i articles científics.

Els actes programats es realitzaran durant els dies 14 i 15 en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (FCAFE). En aquests participaran, entre uns altres, el Dr. Emilio Delgado López-Cózar, Catedràtic d'Informació i Comunicació (Universidad de Granada), o l'equip ADEIT, a la conferència “Ideas MOTIVEM en equipo”.

Les inscripcions es realitzaran en el Deganat de FCAFE

 

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy