Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Política, Gestió i Direcció en Organitzacions Educatives Logo del portal

Obert el termini de preinscripció a Màster per al curs 2017-2018

  • 16 de gener de 2017
Image de la noticia

Ja pots preinscriure’t al Màster en Política, Gestió i Direcció d'Organitzacions Educatives! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriure’t als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obre aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular).

El Màster en Política, Gestió i Direcció d'Organitzacions Educatives està dirigit a tots aquells i aquelles que tinguen experiència professional en l’àmbit de l’educació, així com els que provinguen de les titulacions de grau, diplomatura o llicenciatures en magisteri (en les diferents especialitats), educació social, pedagogia o psicopedagogia (o els equivalents de l’estranger).  Si t'interessa aquest àmbit, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrit o preinscrita, coneixeràs el resultat de la baremació l'11 de juliol. Si resultes admès o admesa al màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017. Si no has estat admès o admesa, cap la possibilitat que el 26 de juliol et pugues matricular al Màster en Política, Gestió i Direcció d'Organitzacions Educatives, sempre que s'hagin produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari o les xarxes socials.