Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

La matrícula per a l'estudiantat admés al Màster de Secundària estarà oberta els dies 19 i 20 de juliol

  • 15 de juliol de 2022
Image de la noticia

Des de les 14 hores del pròxim 19 de juliol i fins les 23:59 hores del dia 20 romandrà obert el període d'automatrícula per a l'estudiantat admés al Màster en Professor/a d'Educació Secundària.

Podràs consultar la cita de matrícula assignada el dia 19 de juliol a partir de les 12.00 hores a https://secvirtual.uv.es/admissioMaster.

La matrícula per al Màster de Secundària estarà oberta a partir de les 14.00 hores del dia 19 de juliol. Podràs matricular-te a partir de l’hora assignada i fins les 23.59 hores del dia 20 de juliol:

https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/?idioma=es

https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/?idioma=es&categ=gmatMasterOficial

Recorda que per a poder matricular-te en aquest període és imprescindible que abans de les 23.59 hores del día 19 de juliol:

  • Si eres estudiant/a de la Universitat de València, hages finalitzat els teus estudis de Grau i abonat les taxes per a l’expedició del títol
  • Si eres estudiant/a d’altres universitat, hages finalitzat els teus estudis de Grau i aportat per Seu Electrònica el teu títol d’accés al màster o document equivalent.

Finalitzat el termini de matrícula (23.59 hores del dia 20 de juliol), la persona admesa que no s’haja matriculat perdrà la plaça assignada, que s’ofertarà a les persones en llista d’espera.