Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

Sesió informativa de la agencia UTEACH en col.laboració con la RED EURES. UTEACH és una agència de contractació, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent que recluta professionals de fora del Regne Unit.

  • 31 de març de 2018
Image de la noticia

UTEACH és una agència de contractació, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent que recluta professionals de fora del Regne Unit, principalment de Canadà, Irlanda i Espanya, per a la seua inserció laboral en centres educatius d'Anglaterra.

Perfil: Professorat d'Educació Secundària que compte amb titulació universitària en especialitats de Biologia, Física, Química, Matemàtiques i Informàtica. Els candidats han d'acreditar un nivell de competència en llengua anglesa com a mínim d'un B2 molt consolidat, sent ideal un nivell C1 o C2 d'anglès.

Els candidats de secundària, a més d'estar en possessió de la correcta titulació universitària, han de tenir formació de postgrau que els capacite per a impartir classes de les especialitats anteriorment esmentades: Màster en Educació Secundària finalitzat o pròxim a finalitzar (vàlids actuals alumnes del Màster) o CAP.

Només s'exigeix experiència recent en l'ensenyament reglat a aquells candidats que hagen completat el Màster d'Educació Secundària, CAP o Grau en Educació Primària abans del curs acadèmic 2015-2016.

Més informació al següent enllaç: http://goo.gl/R4JQ37

Si algun dels vostres alumnes d'últim curs dels perfils requerits, o bé els egressats, estigueren interessats a assistir a aquesta sessió informativa, que es durà a terme dependències del SERVEF a València el pròxim dia 26 de febrer a les 11 hores, han d'enviar el seu CV en anglés a: spain@uteachrecruitment.com

Han de posar en l'assumpte del correu el seu Nom i Cognoms + València

DATA LÍMIT: 22 DE FEBRER 2018

A les persones interessades que complisquen el perfil requerit, se'ls enviarà un correu informant del lloc, data i hora de l'esdeveniment.


Xarxa Eures València
Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

Informació Eures en: http://www.servef.gva.es/trabajareneuropa