Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

2018. Novembre. Assistència a SIMO. El passat 13 de novembre, un grup d'estudiants i professors del Màster en Professorat d'Educació Secundària en l'especialitat de Servicis Socioculturals de la Universitat de València van assistir a SIMO Educació 2018 a Madrid, una fira de referència sobre Tecnologia i Educació organitzada per IFEMA. El lema d'este esdeveniment ha sigut “Innovar en Educació per a transformar el món”. Els alumnes van participar en un Breakout educatiu, una experiència d'aprenentatge creada i desenvolupada per la comunitat educativa. (continuar llegint).

_____________________

2018. Novembre. "ART I EDUCACIÓ PER A UNA RADICALITZACIÓ  DE LA DEMOCRÀCIA". Les Jornades "Art i educació per a una radicalització de la democràcia" ofereix un espai en l'àmbit de la universitat per debatre i reflexionar sobre les noves relacions existents entre la creació artística, la teoria política i educativa. Per a això, aquestes jornades pretenen ajuntar a prestigiosos teòrics internacionals i nacionals de l'àmbit de la pedagogia, l'estètica i la filosofia política amb creadors artístics i professionals de l'educació.

_____________________ 

2018. Novembre. Curs-Seminiari per a  professorat del PRÀCTICUM.

_____________________

2018. Novembre. "Escoles en la Línia de Foc".

_____________________

2018. Novembre. Jornades de la Universitat per la Integració – 2018 “Som iguals, som diferents” del 29 de novembre al 5 de desembre de 2018.

_____________________

2018. Desembre. Homenatge a Laura Luelmo.

_____________________

2018. Desembre. "Jornades per a la Integració".

_____________________

2018. Desembre. "Repensar la Enseñanza de la Ciencias Sociales".

_____________________

2019. Gener. "Objetivos de  Desarrollo Sostenible". El projecte del MINECO EDU2015-66591R: "(Re) orientant la pràctica docent cap a la sostenibilitat: entorns presencials i virtuals per a la formació del professorat d'Educació Secundària", impulsor de l'Exposició, té entre els seus objectius:

 Reorientar el projecte docent de les diferents assignatures del Màster en Professorat de Secundària per incloure-hi la formació de competències en Sostenibilitat, facilitant que el professorat implementi a l'aula propostes innovadores.

 Generar dinàmiques de treball col·laboratiu per al disseny de propostes que incorporin la Sostenibilitat en la docència, tenint en compte exemples de bones pràctiques orientades a l'Educació per a la Sostenibilitat (EDS). (Continuar llegint).

_____________________

2019. Gener. "III CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE INNOVACIÓ EDUCATIVA EN FILOSOFIA"REFLEXIONS AL VOLTANT DEL CONGRÉS Abans de sintetitzar esta o aquella ponència concreta, hem trobat oportú aportar unes reflexions sobre el context general del congrés. Sense intenció d’elaborar una crítica exhaustiva, seran tres els punts en els que ens centrarem: la “novolatria” o ànsia de novetat com a ideologia que vertebra el congrés, el problema del feminisme i la inclusió d’altres veus a l’aula i, per últim, el format del propi congrés. (Continuar llegint).

_____________________

2019. Febrer. "VI JORNADA ARTETERÀPIA I EDUCACIÓ"."Conviure per aprendre". ESTRATÈGIES CREATIVES PER A LA CONVIVÈNCIA EN ELS ESPAIS EDUCATIUS. Des del màster d'Arteteràpia difonem  aquesta nova edició dedicada a la convivència i als recursos creatius, que des dels diferents llenguatges artístics, podem utilitzar per facilitar una major convivència i consciència dins de l'àmbit de l'educació.En aquesta ocasió la nostra intenció és remarcar la convivència i el diàleg com a formes d'aprenentatge. Aprendre és una actitud que necessita obertura i creativitat. L'aprenentatge a l'aula es fa des d'un lloc on tots som inspiració d'aprenentatge per a l'altre i de descobriment d'un mateix.

_____________________

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies