Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

5 de de juliol de 2017

- Per què motiu vas seleccionar el Màster? 

Vaig decidir realitzar aquest màster perquè des de segon de carrera vaig decidir enfocar-me cap a la intervenció amb la primera infància i est era l'únic màster que oferia tal formació.

 

- En termes generals, com valoraries la teua experiència?

Molt bona, encara que supose que l'any que ve millorarà, ja que comencem amb les pràctiques.

 

- Quin tipus d'assignatures es cursen en el màster i que continguts es pot esperar trobar en elles? 

El curs està dividit en 7 mòduls que abasten des de la gestació, parentalitat, psicomàtica del bebé, desenvolupament del bebé, la seua salut mental i desenvolupament del xiquet en l'escola.

 

- Sobre el professorat i la metodologia formativa empleada, què pots
dir-nos?

Hi ha molta teoria clarament. No obstant això, molts professors ens mostren alguns casos, siga en paper o vídeos, en els quals hem d'aportar idees i observar com intervenen ells en cada situació.

 

- Hi ha classes pràctiques? Que vau aprendre en elles?

Si, alguns professors, sobretot els que ve d'un altre país ens porten casos pràctics en vídeo i ens expliquen que tècniques utilitzen i ens pregunten com ho abordaríem nosaltres.

 

- Sobre el teu projecte final de Màster, quin enfocament li vas donar i que creus que et va aportar professionalment?

Ho realitzaré el curs que ve, però m'agradaria realitzar-ho sobre la base d'un cas que tinga en el meu centre de pràctiques.

 

- Quines són les eixides professionals una vegada acabat el màster?

Treballar en l'àmbit de la primera infància de 0-6 anys. Això no obstant, és necessari realitzar el màster general sanitari, que ens habilite per a treballar en l'àmbit sanitari.