Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Nahir Bonifacino, estudiant del programa de doctorat de Perinatal, ha sigut guardonada amb el premi Rebeca Grinberg

  • 16 de juny de 2017

El treball de Nahír Bonifacio 'De la precarietat psíquica a la subjectivació', ha sigut guardonat amb el primer Premi Rebeca Grinberg. Aquest Premi és concedit per l'Associació Psicoanalítica de Madrid a través del seu Departament de Xiquets i Adolescents i recolza la creació de noves produccions en el camp de la psicoanàlisi de xiquets i adolescents.

La decisió del Jurat es va comunicar el dissabte 3 de juny durant el desenvolupament del Taller anual que organitza el Departament de Psicoanàlisi de Xiquets i Adolescents de l'Associació Psicoanalítica de Madrid. Incloem les paraules elogioses que va expressar el Jurat sobre la qualitat de la seua presentació:

'De la precarietat psíquica a la subjectivació'

Aquest treball posa en relleu l'eficàcia i evolució d'un procés analític en una xiqueta de tres anys, així com els canvis psíquics esdevinguts en el infrapsíquic i interpersonal. L'analista transmet d'una manera molt visca la trobada amb una xiqueta de difícil accés. L'ús d'actes, cançons i melodies per part de l'analista que analitza la seua contratransferència mostra de forma clara com contribueix al procés d'integració en una xiqueta carenciada. Es valora la claredat expositiva, la frescor i rigorositat. És un treball en el qual es pot "veure" i "sentir" les diferents fases d'un treball analític creatiu.

Des de l'organització del màster volem donar nostra més sincera enhorabona a Nahir Bonifacino pel seu excel·lent treball i el premi obtingut que certifica la qualitat de la seua labor.