Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Obert el termini de preinscripció a Màster per al curs 2017-2018

  • 16 de gener de 2017
Preinscripcio Master 2017-2018

Ja pots prescriure’t al Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil que ofereix la Universitat de València! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny de 2017.

La Universitat de València et dóna l’oportunitat de prescriure’t als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s’obri aquest dilluns 16 de gener, i finalitzarà a les 14 hores del 15 de juny de 2017.

Aquest màster proposa estudiar el camp de la psicologia i de la psicopatologia perinatal i infantil en els seus aspectes clínics, teòrics i científics, en un context pluridisciplinari amb especialistes integradors de l’ambit psíquic i del somàtic, per a contribuir a la renovació de les aproximacions diagnòstiques, nosològiques i terapèutiques. Si estàs interessat o interessada en aquesta branca de la psicologia, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrit o preinscrita, coneixeràs el resultat de la baremació l’11 de juliol. Si ets admès o admesa, hauràs de matricular-te entre els dies 17 i el 20 de juliol.

Si no has sigut admès o admesa, és possible que el dia 26 de juliol pugues matricular-te al Màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal e Infantil, sempre que s’hagen produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o les xarxes socials.