Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Presentació oficial de la Gira per la Infància 2017 (Madrid, 22 de Maig)

  • 19 de maig de 2017
Image de la noticia

El pròxim 22 de maig a les 10:00 hores tindrà lloc en la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid, la presentació oficial de Gira per la Infància 2017.

INVITACIÓ A LA PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA GIRA PER LA INFÀNCIA 2017

Madrid, 10 de maig Nde 2017

Als adults:

Benvolgudes senyores i cavallers. El meu nom és Andrea, tinc 16 anys i no tinc ni la meitat d'experiència i saviesa que vostès. Encara se'm podria arribar a considerar una xiqueta, no treballe ni guanye el pa que menge cada dia, i hi haurà gent que no em prenga en compte per a moltes decisions o no em demane opinions fins a dins d'un llarg temps, però tinc veu. Tinc alguna cosa que explicar. Tinc idees. Vull que se m'escolte. M'encanta veure als adults com a molts de vostès en la televisió dempeus sobre un públic exposant els seus punts de vista o les seues impressions sobre qualsevol tema, a voltes amb soltesa, a voltes no, però sempre amb alguna cosa que dir i algú que sent. En aquesta ocasió em dirigisc a vostès, les nostres respectables autoritats, per a convidar-los a un acte molt especial, una conferència de nosaltres, joves adults, a vostès, adults. Per primera vegada volem demostrar-los nostres ganes i la nostra iniciativa en posar-nos davant d'un gran nombre de persones i cridar que tenim alguna cosa que dir. Seria un honor si ens pogueren acompanyar en aquesta xicoteta aventura el 22 de maig, amb els seus millors gal·les i certa esperança.

Gràcies per endavant.


Andrea Franco García
Representant infantil
Consell Independent de Protecció de la Infància



Lloc: Saló d'Actes, Facultat de Ciències de la Informació, Universitat Complutense de Madrid

Dia: Dilluns 22 de maig 

Hora: 10:00 hores