University of Valencia logo Logo Master's Degree in Psychology of Education and Human Development in Multicultural Contexts Logo del portal

Continua el cicle de conferències "La cooperació vista des d'Amèrica Latina"

  • November 13rd, 2013
Dinorah García, experta en coordinació de programes

Continua el cicle de conferències al si del màster de Psicologia del Desenvolupament Humà i Contextes Multiculturals, anomenat "La cooperació vista des d'Amèrica Latina".

Continua el cicle de conferències al si del màster de Psicologia del Desenvolupament Humà i Contextes Multiculturals, anomenat "La cooperació vista des d'Amèrica Latina".

En aquesta ocasió, l'experta Dinorah Garcia Romero, de República Dominicana, impartirà la conferència La cooperación y los cooperantes vistos desde República Dominicana: Saber ofrecer y saber recibir, on ens parlarà de la cooperació a través d'un prisma personal i clarament estratègica dins de la projecció internacional que tenen actualment els projectes de cooperació educativa.

Dinorah Garcia Romero ha estat des de 1977 fins ara, dedicada a la formació docent i d'equips directius, així com a l'assessorament d'Organitzacions de Desenvolupament.

En els últims 20 anys ha desenvolupat la seua tasca en camps professionals com la gestió de projectes, institucions educatives i organitzacions no guvernamentals, tant nacionals com internacionals. La docència en l'àmbit de l'Eduació Superior i Educació Mitjana.

Ha estat membre de la Comissió Assessora de la Proposta Socioeducativa en Amèrica Latina, i membre de l'Equip Coordinador del Seminari Continental "El Enfoque Socioeducativo, desafíos y propuestas", a Buenos Aires (Argentina). TAmbé, ha estat membre de l'Equip Coordinador del Seminari Continental "Educadores en Red" a Montevideo (Uruguay), i membre de l'Equip Coordinador del Seminari Continental "Educar en Tiempos Difíciles" a Mèxic. Miembro del Consejo Consultivo del Proyecto Iniciativa democrática, coordinado por la Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra y Auspiciado por la Agencia Internacional para el Desarrollo.
També fou a l'any 2003, Consultora de la UNESCO.
 

 

Links: