
El Màster de Qualitat i Seguretat Alimentària organitza junt a la secció de Seguretat Alimentària de l'Associació Espanyola de Toxicologia (AETOX) la X Jornada de Seguretat Alimentària en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de València el 13 de març de 2025
La Jornada ha estat dirigida per les Dres. María José Ruiz (directora del màster i presidenta de l’AETOX i la Dra. Houda Berrada coordinadora de la secció de seguretat alimentària de l’AETOX.
En les jornades es va comptar amb la participació de la Dra. Marta Messies científica titular de l'Institut de Ciència i Tecnologia d'Aliments i Nutrició (ICTAN-CSIC) que va impartir la conferencia “Acrilamida en aliments processats: riscos, regulació i estratègies de mitigació en la seguretat alimentària”.
La jornada també va comptar amb una interessant sessió de presentacions orals i cartels en la qual estudiants de màsters i doctorat van compartir les seues investigacions i avanços més recents.
Este esdeveniment va ser una excel·lent oportunitat per a generar un diàleg enriquidor i reflexionar sobre els reptes i solucions en la seguretat alimentària.