University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

.
.
.
.

"M'ha encantat estudiar diferents assignatures relacionades amb l'educació i sobretot el període de pràctiques en l'institut"

Esther

22 march 2019

Esther Rodríguez.

Vaig estudiar ciències ambientals (2010-2014) en la UV i l'últim any vaig estar d'ERASMUS a Finlàndia. Va ser en este país on vaig descobrir la meua vocació docent. Al tornar he estat treballant any i mig com a tècnica de medi ambient en un Ajuntament i com a recepcionista d'hotel. M'encanta treballar en projectes mediambientals però m'atreia molt poder ensenyar a adolescents, de manera que vaig decidir fer el màster de professorat en l'especialitat de Biologia en 2017/2018.

La primera cosa que em va aportar el màster va ser el títol, és a dir, la titulació necessària per a poder exercir com a professora. M'ha donat les ferramentes necessàries per a poder conduir una classe i que l'alumnat aconseguisca centrar-se i aprendre. El màster m'ha fet reflexionar molt sobre el sistema educatiu i com es classifica l'alumnat i sobretot en com poder fer una classe motivadora en què l'alumnat estiga interessat a aprendre.

En el màster la gran part del professorat està molt ben format, és competent i ens ensenyen el que necessitem, recorde amb afecte les classes de Processos i Contextos Educatius, entre altres.

M'ha encantat estudiar diferents assignatures relacionades amb l'educació i sobretot el període de pràctiques en l'institut ja que ens aporta la seguretat que necessitem per a saber portar la classe!

Sí que ha complit les meues expectatives perquè sóc una persona positiva i em quede amb el bo, però també cal reconéixer que hi ha problemes amb alguns professors que no han sabut ensenyar d'acord amb el que s'esperava.

Actualment estic d'ERASMUS + a França exercint de professora així que es podria dir que gràcies al màster tinc l'oportunitat de conéixer altres sistemes educatius i agafar experiència en la meua nova professió.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy