University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

"M'ha encantat estudiar diferents assignatures relacionades amb l'educació i sobretot el període de pràctiques en l'institut"

Esther

22 march 2019

Esther Rodríguez.

Vaig estudiar ciències ambientals (2010-2014) en la UV i l'últim any vaig estar d'ERASMUS a Finlàndia. Va ser en este país on vaig descobrir la meua vocació docent. Al tornar he estat treballant any i mig com a tècnica de medi ambient en un Ajuntament i com a recepcionista d'hotel. M'encanta treballar en projectes mediambientals però m'atreia molt poder ensenyar a adolescents, de manera que vaig decidir fer el màster de professorat en l'especialitat de Biologia en 2017/2018.

La primera cosa que em va aportar el màster va ser el títol, és a dir, la titulació necessària per a poder exercir com a professora. M'ha donat les ferramentes necessàries per a poder conduir una classe i que l'alumnat aconseguisca centrar-se i aprendre. El màster m'ha fet reflexionar molt sobre el sistema educatiu i com es classifica l'alumnat i sobretot en com poder fer una classe motivadora en què l'alumnat estiga interessat a aprendre.

En el màster la gran part del professorat està molt ben format, és competent i ens ensenyen el que necessitem, recorde amb afecte les classes de Processos i Contextos Educatius, entre altres.

M'ha encantat estudiar diferents assignatures relacionades amb l'educació i sobretot el període de pràctiques en l'institut ja que ens aporta la seguretat que necessitem per a saber portar la classe!

Sí que ha complit les meues expectatives perquè sóc una persona positiva i em quede amb el bo, però també cal reconéixer que hi ha problemes amb alguns professors que no han sabut ensenyar d'acord amb el que s'esperava.

Actualment estic d'ERASMUS + a França exercint de professora així que es podria dir que gràcies al màster tinc l'oportunitat de conéixer altres sistemes educatius i agafar experiència en la meua nova professió.