University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

CENTRE D'IDIOMES_PROVA DE NIVELL B1 D'ANGLÉS

  • July 3rd, 2020
Image de la noticia

Degut a la situació causada per la Covid-19 el Centre d'Idiomes de la Universitat de València hagué de suspendre la realització de les proves PACLE en la convocatòria de juny. Després de les converses mantingudes amb membres de la Universitat de València, sempre amb la finalitat de mantindre les condicions de seguretat sanitària tant per a les candidates com per al personal examinador, s'ha decidit fer una convocatòria de proves d'acreditació al mes de juliol per a estudiants de Magisteri i del màster en Professor/a d’Educació Secundària de la UV, curs 2020-2021.

La prova d'anglés nivell B1 tindrà lloc el dia 21 de juliol. La part escrita de les proves es realitzarà el dia esmentat mentre que les proves orals es distribuiran entre els dies 21 i 31 de juliol.

La inscripció a les proves es realitzarà mitjançant correu electrònic a l'adreça secretaria@centreidiomes.es del 2 al 15 de juliol adjuntant full d'inscripció, fotocòpia del DNI, còpia de la matrícula o preinscripció al Màster.  Una vegada enviats els documents se t'enviarà el número de compte on hauràs de fer la transferència bancària de les taxes de la prova (60€). Una vegada comprovat que s'ha rebut la transferència se t'enviarà el certificat d'inscripció que hauràs de dur amb tu el dia de l'examen.

Durant el temps que dure la realització de la prova es mantindran les diferents mesures de seguretat recomanades.