Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tècniques Experimentals en Química Logo del portal

  • Universitat de València

Procés de renovació de l’acreditació del màster Tècniques Experimentals en Química

  • 31 de març de 2015
Image de la noticia

Del 15 al 16 d'abril, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar, entre uns altres, el màster en Tècniques Experimentals en Química.

Període de l'esdeveniment:De 15 d'abril de 2015 a 16 d'abril de 2015. Dimecres i dijous de 09:00 a 20:30.

Lloc de realització:Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, Facultat de Química i Facultat de Farmàcia

Descripció:

Del 15 al 16 d'abril, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els màsters oficials en Enginyeria Ambiental, Enginyeria Electrònica, Química Orgànica Experimental i Industrial, i Tècniques Experimentals en Química.

La Comissió d’Avaluació Externa està formada per cinc membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els màsters i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: estudiants/es, professorat, PAS, equips directius, egressats/des, empleadors/es i comissions de coordinació acadèmica. Així mateix, hi haurà una audiència pública el 16 d'abril entre les 12.30 i les 13.30 hores a la Sala de Juntes (0.2.4) de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

Organitza:

Unitat de Qualitat.

Contacta:unitat.qualitat@uv.es