Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV lliura el seu IV Premi al Millor Treball de Fi de Màster

  • 2 de desembre de 2019
La Càtedra CAPGEMINI-UV lliura el seu IV Premi al Millor Treball de Fi de Màster

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València va resoldre el passat 28 de novembre de 2019 la 4a edició del Premi al Millor Treball de Fi de Grau o Treball de Fi de Màster en l'acte de graduació del curs 2018-2019 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El guanyador d'aquesta edició ha estat Alejandro de Felipe Machancoses, alumne del Màster en Tecnologies Web, Computació en Núvol i Aplicacions Mòbils, pel seu treball “Desenvolupament d’un sistema distribuït per a la gestió d’indicadors clínics de l’Hospital Clínic Universitari de València”, dirigit pel professor Juan Domingo de Mata Esteve. Va lliurar el premi Gonzalo Gabino, responsable del CoE Jave-Devon en Capgemini València.

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari està dedicada a la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i la difusió d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del programari. La càtedra té com a objectiu establir un vincle estable que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.