Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV organitza un taller sobre testing i integració contínua de programari

  • 5 de desembre de 2018
La Càtedra CAPGEMINI-UV organitza un taller sobre testing i integració contínua de programari

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat al testing i a la integració contínua de programari, que se celebrarà entre les 12:00 h i les 17:00 h el pròxim dimarts 11 de desembre en l'Aula 2.4. de l'Escola Superior d'Enginyeria (ETSE-UV). El ponent d'aquesta activitat serà Alejo López, que actualment exerceix com a Consultor Sènior en CAPGEMINI i que compta amb més de 18 anys de carrera professional.

Es tracta d'un taller de quatre hores de durada repartit en dues sessions. La primera sessió, que serà a les 12:00 h i tindrà una durada de dues hores, se centra a entendre en què consisteix la integració contínua de programari, mitjançant l'ús de proves de programari automatitzades, i com es duu a terme aquest procés en CAPGEMINI. La segona sessió, que serà a les 15:00 h i també durarà dues hores, se centra a realitzar diverses pràctiques sobre els continguts presentats en la primera part.

Els continguts que es tractaran en el taller inclouen: introducció al testing, revisió dels tipus de tests, enfocaments, bones pràctiques, metodologies i eines i introducció a DevOps mitjançant integració contínua.

La Càtedra CAPGEMINI-UV està dedicada a activitats formatives, culturals, d’investigació i d'extensió universitària com a xarrades, conferències i beques orientades cap al coneixement i la difusió permanent d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del Programari. Així mateix, té com a objectiu establir un vincle al llarg del temps que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.

Més informació en aquest enllaç.